300N-MS (Urang Sunda)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

20191125041003780

Panjelasan Produk
Fitur Pinunjul
Pangropéa gampang.
Rupa-rupa bahan liarts maké kaasup runtuyan alloy chrome tinggi sareng Elastomer.
Tilu tylies segel aci, segel kelenjar, segel centrifugal, segel mékanis.
Casing beusi solokan sareng nutupan lirovide ketahananana.
Volute liner desige ngajantenkeun efisiensi liumli sareng kasopanan.
Kaseueuran létik normal urang tiasa nyayogikeun anjeun pikeun keeli waktos anu langkung pondok.

Kauntungannana
Hirup pikeun industri tambang.
Efisiensi tinggi.
Jangka panjang umur operasi sareng jasa.
Pangropéa gampang.
Desain 3D.
Jasa Gudang Global.

Aplikasi
Prosés milih mineral.
Pabrik
Tailings.
Prosés filter.
20190815112937916

Ngeunaan pamasangan
20191204110858271

Data kinerja
20191125032002559


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali